EF FELU logo

Seminarji in delavnice

Seznam aktualnih seminarjev si lahko ogledate tukaj. >>>

Zaposleni, ki se udeležijo vsaj dveh izobraževanj letno, so do dvakrat bolj produktivni.

Seminarji in delavnice izpolnjujejo dva pogoja, ki sta nujno potrebna za uspeh vaše organizacije:

  • osebnostni razvoj udeležencev in
  • poslovni razvoj organizacij, iz katerih le-ti prihajajo.

Prenašamo znanje, ki je neposredno uporabno in prispeva k še uspešnejšemu delu posameznikov in njihovih organizacij. Temu so prilagojeni način dela, program ter vrsta seminarjev in delavnic. Seminarji in delavnice potekajo v obliki predavanj, razprav ter individualnega in skupinskega dela.

K interaktivnosti prispevajo tudi z vrhunsko informacijsko tehnologijo opremljene seminarske sobe, ki omogočajo učinkovit prenos znanja. Poseben pristop pri organizaciji delavnic in seminarjev narekujejo predznanje, izkušnje ter pričakovanja vodilnih in strokovnih delavcev. V povprečju sprejmemo le petnajst udeležencev na seminar, kar omogoča aktivno sodelovanje udeležencev.

Naša največja konkurenčna prednost so naši predavatelji. Zaposlujemo najboljše slovenske in tuje profesorje ter sodelujemo s strokovnjaki iz prakse z dolgoletnimi izkušnjami. Prav zato seminarji in delavnice, ki jih ponujamo, združujejo akademsko razmišljanje, praktične izkušnje in razumevanje zapletenih poslovnih izzivov, s katerimi se soočajo organizacije v današnjih pogojih na trgu.

Pri nas se srečujejo udeleženci iz različnih podjetij, bank in drugih organizacij. To je priložnost za primerjavo s konkurenti in spoznavanje bodočih ali sedanjih partnerjev. Nova poznanstva ali poglabljanje poslovnih odnosov z drugimi udeleženci so vedno velika prednost tovrstnih izobraževanj.

Če vas zanima še kaj, se obrnite na nas in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Načrtovani seminarji v letu 2011 (po mesecih)

Dodatne informacije

10% popust za tri ali več prijavljenih iz istega podjetja in za prijave poslane do 14 koledarskih dni pred začetkom seminarja.
Na vrh strani