EF SEB LU logo

red. prof. dr. Darja Peljhan

  • Katedra za management in organizacijo (redna članica)
  • Katedra za računovodstvo in revizijo (pridružena članica)
  • Govorilne ure
  • sreda ob 15.00 v P-336-Zoom
  • Govorilne ure bodo potekale preko aplikacije Zoom: https://uni-lj-si.zoom.us/j/91931487851?pwd=RUQySnozKytxNmZIbUVTcDRZOTAvQT09. Prosim, da me pred udeležbo na govorilnih urah obvestite po e-pošti: darja.peljhan@ef.uni-lj.si.
  • POZOR: Aktualna sprememba govorilnih ur
  • Do nadaljnjega bodo govorilne ure potekale preko Zoom-a po prehodnem dogovoru po e-pošti: darja.peljhan@ef.uni-lj.si Lep pozdrav, Darja Peljhan
Kratek življenjepis
Darja Peljhan je redna profesorica za področje ekonomike poslovanja na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Je članica Katedre za management in organizacijo ter pridružena članica Katedre za računovodstvo in revizijo. Je nosilka predmetov Uvod v poslovanje/Introduction to Business in Analiza poslovanja, sodeluje pa tudi pri predmetih Obvladovanje stroškov in Računovodstvo za managerje/Accounting for managers. Raziskuje področje managerskih sistemov kontrole ter obvladovanje učinkovitosti in uspešnosti poslovanja. Je članica European Accounting Association (EAA) in Management Control Association (MCA) ter članica Društva slovenska akademija za management (SAM). Sodeluje v raziskovalni skupini “Vpliv upravljanja, organizacijskega učenja in managementa znanja na sodobne organizacije” (vodja: prof. dr. Vlado Dimovski). Je sourednica mednarodne revije Economic and Business Review ter članica uredniškega odbora mednarodne revije Management and Business Administration Central Europe. Deluje kot recenzentka v mednarodnih revijah s področja managementa in poslovodnega računovodstva.
Izbrana raziskovalna in svetovalna dejavnost
Pedagoška dejavnost
Na vrh strani