EF SEB LU logo

Doktorski študijski program Ekonomske in poslovne vede

Doktorski program Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani je že štirinajsto leto v družbi najboljših doktorskih programov v Evropi. V programu sodelujejo profesorji in raziskovalci Ekonomske fakultete, ki ima poleg EQUIS in AACSB tudi AMBA akreditacijo, kar jo uvršča med 1 % najboljših poslovno ekonomskih šol na svetu.

Informativni dan za doktorski program Ekonomske in poslovne vede 2022 je potekal v torek, 24. marca 2022, v živo po spletu. Predstavljena sta bila tudi interdisciplinarna doktorska študijska programa Varstvo okolja in Statistika.

SEB LU doctorate programme’s newsletter

Stopi v stik in aktivno sodeluj s priznanimi tujimi akademskimi institucijami

Doktorski program na Ekonomski fakulteti omogoča vključevanje študentov v mednarodne izmenjave s priznanimi tujimi akademskimi institucijami, saj je Ekonomska fakulteta v Ljubljani članica evropske mreže doktorskih programov EDAMBA, ter članica mreže doktorskih programov (CEESENet), ki jih ponujajo poslovne šole na območju centralne in jugovzhodne Evrope.

Pridobi koristna znanja in izkoristi širok nabor raziskovalnih področij

Doktorski študij na Ekonomski fakulteti upošteva posebnosti doktorskih študijev – majhne skupine študentov, dobra in poglobljena temeljna znanja in široka možnost specializacije.

Poveži se in sodeluj z najboljšimi raziskovalci

Doktorski študij na Ekonomski fakulteti je tesno povezan z doktorsko poletno šolo, ki združuje najboljše raziskovalce; tako na področju metodologije (kvantitativne, kvalitativne) kot tudi na vsebinskih področjih.

Izberi doktorski študij na trojno mednarodno akreditirani šoli!

EF je edina šola v širši regiji, ki je postala del elitne skupine trojno akreditiranih mednarodnih šol – ima mednarodne akreditacije EQUIS, AACSB in AMBA. Ta dosežek fakulteto umešča med 1 % najboljših poslovno-ekonomskih šol na svetu.

Doctoral Programme – CEL databasesDoctoral Programme – Eyetracker

Rok za oddajo prijav za študijsko leto 2022/2023 se je iztekel. Razpis za vpis v doktorski študijski program v študijskem letu 2023/2024 bo objavljen predvidoma februarja 2023.

pdf icon Pravila o doktorskem študijskem programu Ekonomske in poslovne vede

Dodatne povezave

Interdisciplinarni doktorski študijski programi, koordinirani na ravni UL

Na vrh strani