EF FELU logo

Doktorski program ekonomskih in poslovnih ved

banner

Doktorski program Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani je že deseto leto v družbi najboljših doktorskih programov v Evropi. V programu sodelujejo profesorji in raziskovalci Ekonomske fakultete, ki ima od lani poleg EQUIS in AACSB tudi AMBA akreditacijo, kar jo uvršča med 1 % najboljših poslovno ekonomskih šol na svetu.

Začrtaj svojo prihodnost - postani doktorski študent na Ekonomski fakulteti

Stopi v stik in aktivno sodeluj s priznanimi tujimi akademskimi institucijami

Doktorski program na Ekonomski fakulteti omogoča vključevanje študentov v mednarodne izmenjave s priznanimi tujimi akademskimi institucijami, saj je Ekonomska fakulteta v Ljubljani članica evropske mreže doktorskih programov EDAMBA, ter članica mreže doktorskih programov (CEESENet), ki jih ponujajo poslovne šole na območju centralne in jugovzhodne Evrope.

Pridobi koristna znanja in izkoristi širok nabor raziskovalnih področij

Doktorski študij na Ekonomski fakulteti upošteva posebnosti doktorskih študijev – majhne skupine študentov, dobra in poglobljena temeljna znanja in široka možnost specializacije.

Poveži se in sodeluj z najboljšimi raziskovalci

Doktorski študij na Ekonomski fakulteti je tesno povezan z doktorsko poletno šolo, ki združuje najboljše raziskovalce; tako na področju metodologije (kvantitativne, kvalitativne) kot tudi na vsebinskih področjih.

Izberi doktorski študij na trojno mednarodno akreditirani šoli!

EF je edina šola v širši regiji, ki je postala del elitne skupine trojno akreditiranih mednarodnih šol – ima mednarodne akreditacije EQUIS, AACSB in AMBA. Ta dosežek fakulteto umešča med 1 % najboljših poslovno-ekonomskih šol na svetu.

Tina Šegota

Tina Šegota, Teaching Assistant (Academic Unit for Economics), Bachelor of Communication Science, PhD student at FELU.

“I found FELU’s PhD studies to represent a perfect synergy of theory, methodology and practice. From the very beginning of our doctoral studies, I was encouraged to think critically of the theoretical and methodological approaches to the academic research through various courses and research seminars lectured by FELU and international academics. Moreover, it is the international experience that I found it is highly encouraged at FELU. “
Več izjav >>>

Vabimo vas na informativni dan, ki bo v ponedeljek, 19. marca 2018 ob 17. uri v predavalnici MBA (P 119).

Video tukaj >>>

Vpis

Kandidati za vpis morajo najkasneje do vključno 26. junija 2018 oddati prijavo za vpis..

pdf icon Doktorska poletna šola

Dodatne informacije za doktorski študij

Dodatne povezave

Interdisciplinarni doktorski študijski programi, koordinirani na ravni UL

Na vrh strani