EF SEB LU logo

Doktorski program ekonomskih in poslovnih ved

Doktorski program Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani je že enajsto leto v družbi najboljših doktorskih programov v Evropi. V programu sodelujejo profesorji in raziskovalci Ekonomske fakultete, ki ima od lani poleg EQUIS in AACSB tudi AMBA akreditacijo, kar jo uvršča med 1 % najboljših poslovno ekonomskih šol na svetu..

Začrtaj svojo prihodnost - postani doktorski študent na Ekonomski fakulteti

Ste zamudili informativni dan? Vabljeni k ogledu posnetka:

Stopi v stik in aktivno sodeluj s priznanimi tujimi akademskimi institucijami

Doktorski program na Ekonomski fakulteti omogoča vključevanje študentov v mednarodne izmenjave s priznanimi tujimi akademskimi institucijami, saj je Ekonomska fakulteta v Ljubljani članica evropske mreže doktorskih programov EDAMBA, ter članica mreže doktorskih programov (CEESENet), ki jih ponujajo poslovne šole na območju centralne in jugovzhodne Evrope.

Pridobi koristna znanja in izkoristi širok nabor raziskovalnih področij

Doktorski študij na Ekonomski fakulteti upošteva posebnosti doktorskih študijev – majhne skupine študentov, dobra in poglobljena temeljna znanja in široka možnost specializacije.

Poveži se in sodeluj z najboljšimi raziskovalci

Doktorski študij na Ekonomski fakulteti je tesno povezan z doktorsko poletno šolo, ki združuje najboljše raziskovalce; tako na področju metodologije (kvantitativne, kvalitativne) kot tudi na vsebinskih področjih.

Izberi doktorski študij na trojno mednarodno akreditirani šoli!

EF je edina šola v širši regiji, ki je postala del elitne skupine trojno akreditiranih mednarodnih šol – ima mednarodne akreditacije EQUIS, AACSB in AMBA. Ta dosežek fakulteto umešča med 1 % najboljših poslovno-ekonomskih šol na svetu.

Danijela Lazović

Danijela Lazović, svetovalka v Centralni banki Črne gore (Sektor za finančno stabilnost, raziskave in statistiko), doktorska študentka na EF

"Izbrala sem doktorski program Ekonomske fakultete zaradi večkulturnega okolja in odličnih profesorjev, ki so v tej stroki zelo priznani. Čeprav je program poln izzivov in zahteva veliko dela in discipline, so me tako profesorji kot doktorski kolegi med študijem spodbujali, da dam vse od sebe. EF sodeluje s številnimi drugimi univerzami in ustanovami ter pripravi veliko raziskovalnih seminarjev in konferenc, zato je to odličen kraj za začetek raziskovalne ali akademske kariere."
Več izjav >>>

Vabimo vas na informativni dan, ki bo v torek, 12. marca 2019 ob 17. uri v predavalnici MBA (P 119).

Vpis

Kandidati za vpis morajo najkasneje do vključno 24. junija 2019 oddati prijavo za vpis.

pdf icon Doktorska poletna šola

pdf icon Obvestilo doktorskim študentom (Spremembe in dopolnitve Pravilnika o doktorskem študiju UL)

Dodatne informacije za doktorski študij

Dodatne povezave

Interdisciplinarni doktorski študijski programi, koordinirani na ravni UL

Na vrh strani