EIT Digital Venture 2023

EIT Digital Venture Program 2023 skupaj z EF Ljubljana ponovno odpira svoja vrata najboljšim tehnološkim rešitvam v regiji!

EIT Digital je s februarjem 2023 ponovno že šesto leto zagnal program EIT Digital Venture Program, ki podpira podjetniške ekipe s področja digitalnih tehnologiji iz 22 evropskih držav, da dokončajo svoj MVP, ustanovijo podjetje in pridobijo prve investicije. Prijave so odprte do 16. aprila, 2023.

Namen programa, katerega poslanstvo je podpirati ustanavljanje tehnološko razvitih podjetij s pomočjo inovacijskih partnerjev podjetja EIT Digital, je:

 • nuditi celovito podjetniško podporo ekipam,
 • jim omogočiti dokončanje njihovega prototipa ali postavljanje MVP,
 • ustanovitev podjetja in
 • pridobitev prvih investicij za nadaljni razvoj digitalnih rešitev.

V 8 tednov trajajočemu online programu, ki nudi ekskluzivno mentorstvo in finančno podporo v znesku do 25.000 EUR, se lahko priključijo ekipe, ki si želijo osvojiti nove trge in dosegati nove cilje na svoji podjetniški poti.

V letu 2023 bo program EIT Digital Venture ponovno v celoti izveden na spletu. K sodelovanju vabi podjetniške ekipe iz 20 držav: Slovenije, Hrvaške, Severne Makedonije, Črne gore, Srbije, Turčije, Bolgarije, Cipra, Grčije, Romunije, Estonije, Latvije, Litve, Ukrajine, Malte, Portugalske, Češke Republika, Poljska, Slovaška, Madžarske, Španije in Italije.

Več informacij in prijave: www.eitdigital.eu/venture-program

Ne spreglejte, prijave na zgornji povezavi so odprte do 16. aprila 2023.

 • KDAJ:
  Rok prijave je 16. april.
  Pričetek programa: začetek maja 2023
  Konec programa: konec junija 2023
 • KJE:
  Program se bo izvede virtulano.
 • VEČ INFO in PRIJAVA:
  https://www.eitdigital.eu/venture-program
Na vrh strani