Kako do nas?

Parkirišče EF stoji na križišču Vojkove in Gosarjeve ulice v neposredni bližini Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani in na 350 parkirnih mestih ponuja možnosti urnega, dnevnega in mesečnega parkiranja (opciji "Pravne osebe" in "Fizične osebe"). Parkirišče je del projekta ParkEF, Inovativnega središča trajnostne mobilnosti, ki ga razvija Ekonomska fakulteta in ki se zavzema za najsodobnejše trajnostne transportne možnosti.

Parkirni sistem ne uporablja parkirnih listov, ampak tehnologijo avtomatske prepoznave registrske oznake vozila. Parkirišče obratuje 24 ur na dan vse dni v letu.

Več informacij o ParkEF najdete na: https://www.ekonomska-fakulteta.com/parkef

CENIK

ParkEF Storitev EUR z DDV
 
ParkEF Urno parkiranje
Do 15 minut Brezplačno
Vsaka začeta ura 0,60 / uro
 
ParkEF Dobroimetje
ParkEF Študent 30,00
 
ParkEF Študent obračun
1 do 4 ure 0,60 / uro
5-10 h 3,00
 
ParkEF Mesečna abonmaja
ParkEF Fizične osebe - abonma 24/31 50,00
ParkEF Pravne osebe - abonma 24/31 60,00

Z avtomobilom:

Smer Maribor:
Na krožišču Tomačevo izberete izvoz Center in zavijete na Vojkovo cesto, kjer po 500 metrih pridete do Ekonomske fakultete.

Smeri Kranj, Koper in Novo mesto:
Po ljubljanski obvoznici se pripeljete do izvoza pri WTC (World Trade Center), kjer zavijete na Dunajsko cesto proti centru mesta, ter pri drugem semaforju (AMZS) zavijete levo na Baragovo ulico. Ko pridete do Vojkove ceste, zavijete desno in nato spet prvo ulico desno.

Z vlakom in avtobusom:

Ko pridete na glavno železniško oziroma avtobusno postajo v Ljubljani, se sprehodite do postajališča mestnega prometa na Bavarskem dvoru (7 minut v smeri JZ), kjer počakajte na mestni avtobus številka 6 ali 8 (izstopna postaja Triglavska — poslovna stavba Mercator) ali pa mestni avtobus številka 20 (izstopna postaja BS3). Seveda pa se lahko odločite za katerega izmed mnogih taksijev, ki čakajo na železniški postaji.

Z letalom:

Po prihodu na letališče Jožeta Pučnika (Brnik) se lahko odločite za taksi ali pa počakate na avtobusni prevoz Adrie Airways do avtobusne postaje v Ljubljani, kjer nato sledite navodilom za prihod z vlakom.

Dodatne informacije

Na vrh strani