EF SEB LU logo

Kako do nas?

Zraven fakultete je ob Vojkovi cesti veliko urejeno parkirišče. Cena parkiranja za obiskovalce znaša 0,50 EUR na prve pol ure in nato 1 EUR na uro.

Z veljavno študentsko izkaznico imajo študentje Ekonomske fakultete popust. Zanje je cena parkiranja 2,5 EUR na dan (ne glede na število ur), le v času delovanja blagajne, od ponedeljka do petka med 7 in 21 uro in ob sobotah med 7 in 15 uro. Cena na mesec je 40 EUR (parkirno mesto ni zagotovljeno). Vsa plačila se urejajo na parkirišču. Študentska izkaznica se uporablja tudi kot medij identifikacije za parkirno avtomatiko (za vstop in izstop iz parkirišča). Fakulteta bo izvajala občasne kontrole identitete uporabnikov. V primeru zlorabe študent naslednjih dvanajst mesecev ne more kupiti pravice parkiranja s popustom.

Cenik parkiranja:

Čas parkiranja Cena v evrih
do 30 min 0,50 €
do 1 ure 1,00 €
do 2 uri 2,00 €
do 3 ure 3,00 €
do 4 ure 4,00 €
do 5 ur 5,00 €
od začete 6 ure do 8 ure 7,00 €
od začete 8 ure do 12 ure 9,00 €
vsaka nadaljnja ura 0,50 €
24 ur 15,00 €
izgubljen parkirni listek 10,00 €
Študent (1 kredit) 2,50 €
Študent (1 kredit v predplačilu) 2,50 €
Op. Ob eni uporabi parkirišča se porabi 1 kredit. Kredit velja za dnevno parkiranje.  
Študentska parkirna kartica 5,00 €
Študent abonent (mesečno) 40,00 €
Mesečna najemnina FO 55,00 €
Mesečna najemnina PO 65,00 €

V cenah je vključen 22 % DDV!

Z avtomobilom:

Smer Maribor:
Na krožišču Tomačevo izberete izvoz Center in zavijete na Vojkovo cesto, kjer po 500 metrih pridete do Ekonomske fakultete.

Smeri Kranj, Koper in Novo mesto:
Po ljubljanski obvoznici se pripeljete do izvoza pri WTC (World Trade Center), kjer zavijete na Dunajsko cesto proti centru mesta, ter pri drugem semaforju (AMZS) zavijete levo na Baragovo ulico. Ko pridete do Vojkove ceste, zavijete desno in nato spet prvo ulico desno.

Z vlakom in avtobusom:

Ko pridete na glavno železniško oziroma avtobusno postajo v Ljubljani, se sprehodite do postajališča mestnega prometa na Bavarskem dvoru (7 minut v smeri JZ), kjer počakajte na mestni avtobus številka 6 ali 8 (izstopna postaja Triglavska — poslovna stavba Mercator) ali pa mestni avtobus številka 20 (izstopna postaja BS3). Seveda pa se lahko odločite za katerega izmed mnogih taksijev, ki čakajo na železniški postaji.

Z letalom:

Po prihodu na letališče Jožeta Pučnika (Brnik) se lahko odločite za taksi ali pa počakate na avtobusni prevoz Adrie Airways do avtobusne postaje v Ljubljani, kjer nato sledite navodilom za prihod z vlakom.

Dodatne informacije

Na vrh strani